Участници

Регистрация и участие

Моля, прочетете внимателно Общите условия на конкурса и изпратете линк към вашите материали, придружени с 2 имена и Ваша снимка, на e-mail адрес:

webreport@webreport.bg

Моля, подберете внимателно публикациите, с които желаете да участвате в конкурса. Не се приемат повече от 3 заявки за участие.

Всяка заявка трябва да съдържа следния текст: „Известно ми е, че с изпращането на журналистически материал изразявам изричното си съгласие с Правилата и условията за участие в конкурса WEB REPORT, приемам ги и се задължавам да ги спазвам. С изпращането на журналистически материал декларирам, че съм запознат с Политиката за защита на личните данни за участниците в Конкурс „WEB REPORT. Конкурс за чиста журналистика на Dir.bg”. Материалите ще бъдат проверени и одобрени от наш редакторски екип. Ще бъдете уведомени, когато вашият материал е публикуван на нашия сайт. Материали без снимка и имена няма да бъдат разглеждани. При проблем можете да се свържете с нас на посочените по-долу контакти. Изпращайте активен линк към оригиналната платформа, където е публикуван материалът Ви.

Контакти

Свържете се с нас за повече информация

+359 02 96 94 515

webreport@webreport.bg

© Copyright 2022 / Dir.bg

Общи условия

Общи условия и механизъм за участие

Disclaimer (Ограничение на отговорността): Dir.bg си запазва правото да публикува само материалите, които отговарят на условията на конкурса, но и по преценка на редакторския екип, да не публикува материали, които използват нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, призиви към расова дискриминация, етническа или религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие, обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на представители на медиата, други потребители или на конкретни публични личности, спам, рекламно съдържание, порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права.

Политика за защита на личните данни за участниците в „WEB REPORT. Конкурс за чиста журналистика на Dir.bg”